front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Calman

Calman egyik emblematikus figurája a Fejér megyei régió elektronikus zenei szcénájának. 1997-ben kezdett el komolyabban foglalkozni lemezlovas művészettel, majd pár év gyakorlás követően 1999-től tagja lett a "Ker. buli "party-nak, amelyet a Jámbor testvérek szerveztek. Ez volt akkoriban az egyetlen techno-house party a Fejér megyei régióban melyen rendszeresen 1000fő körül látogatták.
2002-ben Showdown néven Dj Rexam-al egy új techno party sorozatot kezdtek el szervezni, mely elsőként az országban mutatta be hazai és nemzetközi művészekkel a dark és aszimmetrikus techno műfaját.
2006-ban kezdte el szervezni a TechnOpen szabadtéri fesztivált, mely igen hamar a legnépszerűbb buli lett a régióban. 2013-tól a MésziStock fesztiválba beolvadva, a szervezőkkel közösen dolgoznak tovább.
2010-től elfogadta a felkérést és a Time Machine party egyik házigazdája lett, melyet egy hosszú barátság és közös munkák előlegeztek meg Jámbor Tomival.
Az elmúlt években pár saját zenékkel is jelentkezett. Az első hivatalos megjelenés a "This is the real Showdown!" c. track volt, melyet Gabeen-el közösen készítettek.
További zenéi egyelőre az Audioexit netlabel-nél jelentek meg.
Lassan építi fel stúdióját és tölti fel vasakkal, hogy majd életet adjon a még fejében keringő ötleteknek.

Híresen bakelit és Techno fanatikus. Lemezgyűjteményét mai napig is gazdagítja régi és újabb darabokkal.

Music