front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

HUREN

☆HUREN☆ David Foster szóló, a Teste projekt 90-es évekbeli megrázkódtatásaiból származtatva, amivel a The Wipe című számot jelentette meg http://www.dummymag.com/lists/the-10-best-techno-tracks-of-all-time-acco.... Onnantól a berlini Zhark Recordings-on keresztül ☆HUREN☆ megformázott néhányat a legkorábbi iparian pusztító dark-technok közül - azt a fajtát, ami jelenleg is beszivárog a világ underground klub köreibe.

Foster más alteregói az MRTVI , az Obscene Mannequin, az AVM BLUSH RESPONSE-al, és az O/H Rich Oddie-val szövetkezve, többek között megjelenésekkel az Opal Tapes, Electric Deluxe and Inner Surface Music kiadóknál.

A kanadai acél város Hamiltonból Berlinbe átköltözve ☆HUREN☆ R0LLBERGER-$CUMTRONIC$™ 2017- ben is nyomul előre megjelenésekkel és remixekkel a Zhark Berlin, Noiztank, Amok Tapes, Low Income $quad, Parabola, Clan Destine, Edit Select, Overdraw, Total Black kiadóknál.

Saját magunk történelmévé és szenvedésévé válunk. Ahogy így élünk, felhalmozva a fájdalmat, összezavartságot és a halált, az élet ami lehetővé teszi számunkra hogy részletben fizessünk.

Music