front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Kneel

Kneel (The Forgotten/ MEX) mindig erős szimpátiát érzett a techno és kísérleti zene legkomorabb, legmélyebb és legsötétebb hangzása iránt . Olyan művészek voltak nagy hatással rá, mint James Ruskin, Surgeon, Dj Shadow és a Dead Can Dance. Segítettek neki definiálni saját zenei ízlését és kifejleszteni saját identitását az elektronikus zenei színtéren.
2011-ben Kneel úgy érezte túl sok jó zene kering, így elindította saját szervezetét The Forgotten néven. Hamar megalapozta magát, értéket hozzáadva a nemzetközi techno szcénához, hiszen ez magával hozta népszerű podcast sorozatát is, melyben olyan művészek vettek már részt, mint Mondkopf, Eomac, Inner8, Jerome Sydenham, Go Hiyama, Ken Karter, Brando Lupi és még sokan. Napjainkban ez egy, a kreatív és avant-garde zenei szórás által használt platformba fordult, kiadóként is működve.
Szimbolikus jelenlétének öt éve alatt mások mellett olyan művészekkel volt kreatív találkozója mint Ancient Methods, Perc, Headless Horseman, Polar Inertia, Varg, Shxcxshcxsh, Zadig. Kneel első EP megjelenését készíti elő, ami egy európai turné mellett néhány részvételt is hoz magával a legfontosabb techno podcastokban.

The Forgotten: www.tforgotten.org


TF Facebook: https://www.facebook.com/TForgotten

Music