front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Melania.

MELANIA . berlini művész akinek zenei kalandozása 2014 végén kezdődött, és azóta játszott Európaszerte olyan jól ismer klubokban, mint a Tresor, about:blank, IFZ, Arena Club és nem utolsó sorban a Suicide Circus, ahol rendszeres házigazdája a széles körben ismert Rituals sorozatnak. Mindezen felül társ szervezője az Industrial/Wave VERZERRUNG szériának a megújult Project Lab-ban, Poznanban, és rendszeres fellépő a baseli Hirscheneck-ben is. Olyan elhíresült művészek mellett adott már elő, mint Ancient Methods, Kangding Ray, SNTS, Rich Oddie, Codex Empire, Jonas Kopp, Norman Nodge és még sokan. Emelett határozottan ősszpontosít saját produkcióira is, amik eddig az aufnahme+wiedergabe-nál, a Subsist Records-nál and Labrynth-en láttak napvilágot.
Melania. zeneileg a piszkos és energikus Industrial, Techno, Experimental, EBM és New Wave vonalán gyönyörködtet, de ezeket a súlyos műfajokat időnként kombinálja felemelő és érzelmes dallamokkal vagy énekkel.
Ez a hangzás felkelti azt ami a szavakon túl van, közvetlenül a szívig ér és felfedi a lelket. Minden szettje egy komplex történet ami folyamatos bizonytalanságban és kiszámíthatatlanságban tartja hallgatóságát. Egyedi hangulata megjósolhatatlanságon alapszik, harmonikusan és folyamatosan mozgásban maradva.

Music