front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Ness

Ness elektronikus zenei utazása a 90-es évek végén kezdődött, az egyre növekvő érdeklődése és szenvedélye arra bátorította, hogy saját dj karrierbe kezdjen több különböző stílussal kísérletezve a trance-től, a finomabb experimentális zenékig. Hangmérnöki tapasztalattal és sok évnyi kutatással a háta mögött fokozatosan fejlesztette ki a saját stílusát nagy hangsúlyt fektetve a zenék hangulatára. 2007-ben megnyitotta a saját lemezboltját a szülővárosában Sardiniában, 2 évvel később pedig elindította az első kiadóját, a Mono Records-ot.
Saját stílusának elismeréseképpen Nessnek olyan kiadóknál jelentetek meg zenéi, mint a Phorma (Svédország), Synewave (USA), Dynamic Reflection (Hollandia), M_Rec Ltd. (Olaszország), Informa (Nagy-Brittania), Prologue (Németország) stb...És olyan művészekkel dolgozhatott együtt,mint Claudio PRC, Deepbass, Attemporal, Rasmus Hedlund stb..
Ness saját zenéi és dj szettjei egyaránt jó fogadtatásra találnak, és úgy definiálhatóak, mint a mély és hipnotikus techno széleskörű feltárása.

Fotó: Mo Juriaan Barends Fotografie

Music