front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Raul Parra

Egy pusztító hang a padlón, olyan, mint egy hurrikán, beborít és könyörtelen; lehetetlen, hogy ne mozogj a jellegzetes bassline ritmusán, amely kétségtelenül magától a pokoltól származik. Nem hagy senkit hidegen az ő sokoldalú és energikus munkája.
Az ipari hangzás, túlnyomórészt az elektro- techno és a legmerészebb, legfrissebb és legmodernebb EBM teszik egyedivé a munkáját.
20 éve töretlen karrierje támogatja pályafutását. Pályafutása során bárhova ment fáradhatatlanul turnézott túlnyomó többségben koncert termekben és a spanyol fesztiválokon.
Kifinomult technikáját abszolút odaadásának köszönheti, az elmúlt két évtized alatt a munka és a kitartás erőteljesebbé tette hangzását, melyet élvonalbeli rendezvényeken mutathatott be.
Az elmúlt évtizedben alapvető hangzása volt a Family Clubnak, egészen addig, amíg bemutatásra került, mint új rezidens DJ a legendás koncertteremben az "Isla Tortuga"-ban a "Play-Puro-Techno"-val.
Ami a zenés produkciót illeti, a 10 éve a Black Montantas első bemutatója óta a legendás Texan Equitant "Element" remixjével, mostanában produkcióit a következő kiadóknál hallhatjuk: I-Traxx Recordings, Black Leather, Unknown Pleasures , Nu Body, MFM, Advanced Synergy.

Egy eklektikus és látomásos művész. Minőség, amely elnyerte az elektronikus világ szerelmeseinek melegségét. Mindig új zenei kalandokat ad, csábítja a legcsodálatosabb füleket. #RaulParra

Music