front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Ryuji Takeuchi

Ryuji Takeuchi (Local Sound Network / LSN, HueHelix) Osakában született, az elektronikus zenével először a 90-es évek elején került kapcsolatba.
A 90-es évek végén az Egyesült Államokba költözött, ahol felfedezte a technot, a house-t és az elektrot.
Mikor visszatért, számos helyen kezdett el dj-zni és ezzel egyidőben végül megtanult zenét írni is. Ezek után olyan kiadóknál jelentek meg munkái mint a LK Rec, Arms, Mastertraxx, FK Rec, Innervate, Silent Steps, Brood Audio, csak hogy egy párat említsünk.
2011-ben Ryuji elindította saját kiadóját Local Sund Network / LSN néven, mely az elektronikus hangzás új generációjának ad platformot, amit a következő szavak tudnának körülírni: sodrós, hipnotikus, atmoszferikus, érzelmes, groovy, funky… és bármely más aspektus, ami az agytól a tánctérig megrezget, a következő állásfoglalás alatt:
Lokálistól a globálisig
Azért létezik, hogy inspirálja a világot..
Ryuji egy másik címkét is útjára indított HueHelix néven egy új platformként, ami valami újat hoz napvilágra, ami csak a HueHelixre jellemző, Go Hiyama-val, Tomohiko Sagae-vel és Kazuya Kawakamival, azért, hogy világszínvonalú és minőségi zenét szórjanak a felkelő nap országából.
2012-ben elindította a 'Local Sound Network Digital Solutions / LSNDS' sorozatot, szükségét érezve hogy felfedezzen és bemutasson egy még szélesebb elektronikus zenei palettát, arra törekedve hogy frissen prezentáljon egyedi zenei alkotásokat. A zenei stílus változik. Minden minőségi kiadvány az új és elismert producerektől az egész világról, aláhúzva a következőket:

Kiadjuk
Amit gondolunk,
Amiben hiszünk…
Tartsd nyitva a szemed és a füled ennek az embernek, soha nem áll meg.

http://www.ryujitakeuchi.com/
http://soundcloud.com/ryujitakeuchi
http://twitter.com/ryujitakeuchi
http://www.facebook.com/ryujitakeuchiofficial
http://www.residentadvisor.net/dj/ryujitakeuchi
http://www.discogs.com/artist/Ryuji+Takeuchi

Music