front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Voidloss

Egy igazi értelemben vett underground művész. Voidloss - Steve Voidloss mindig fejlődő techno kísérlete - hosszú történetet tudhat magáénak magányos utazóként az underground szcénák és mozgalmak között.

Indusztriális együttesekben kezdte, majd tovább mozgott a legendás, ezredforduló előtti londoni illegális raktár rave kollektíván, a United Systems-en keresztül a basszus vezérelt hard technoba és mélyebben a kívülálló techno folyamatosan változó felfedezésébe. Voidloss sosem nyugvó projekt maradt, az idők során átalakulva, változva és befogadva, hogy bemutassa alkotójának művészi felfedezéseit és szenvedélyét, aki óvatosan elkerüli, hogy elnyelje a kor szelleme.

Nemzetközileg Voidloss zenéje a klubokban élőben került előadásra. Ez az előadás ritkán kiszámítható, érzelmi felfedezéseken keresztül mozogva és egymás mellé állítva. Kemény torzítás, buja dallamok, dübörgő 4/4 kiugró tört ütemeken keresztül, műsorai ritkák és speciálisak.

Voidloss megjelenései, saját, méltán elismert Singularity kiadóján kívül számos lemez, digitális, cd és kazetta formájában jöttek ki olyan kiadóknál, melyek tükrözik felfedező, underground, kihívást jelentő izlését. Szakmai ismeretei méltán elismertek műszaki területen is, oktató anyagai és tanácsai nagy számban kerültek átadásra online. Megszállott munkásságának csúcspontjaként berendezte professzionális mastering stúdióját, a Black Monolith Studio-t, mely arról ismert, hogy olyan bonyolult, kísérleti, left-filed zenékkel foglalkozik, amik más mérnököknek nehézséget okozhatnak, lemezre és digitális formában is dolgozik, műfajtól függetlenül.

Voidloss egy igazi kívülálló művész szelleme, szemlélődő és konfrontatív egyben, melankólikus és agresszív is.

Music