front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Andreas Sarmanis

Andreas Sarmanis, művésznevén Son Of Man, 1979-es születésű görög dj, aki Athénban született, de sok éve már Rómában él. Félénk és érzékeny lelkű, a sötét és mély hangzások felé irányuló szenvedéllyel, amik egy "földalatti" dimenziót visszhangoznak, szettjein keresztül egy befelé forduló utazást teremt a szürreális techno által erős melankólikus behatással.

A szürrealista művész René Megritte által lenyűgözve, a név Son Of Man is tőle származik egy 1964-es festmény által inspirálva, Andreasra a művészi kifejezésmódok kavalkádja volt hatással, amelyek belefolynak a hangzásába, magával ragadó és mély élménnyé téve azt a hallgató számára. Így minden dj szettje életre kelt egy látszólag vizuális előadást, hozzáértően keverve, de egy rejtett dimenziót feltárva, álomszerűen, bensőségesen összekötve az embert a hanggal.

Európa legmeghatározóbb underground klub színterei között felnőve (mint a Wild Rose, Plus Soda és U-Matic Athénban; Goa, Brancaleone, Animal Social Club, és Vicious Rómában és persze Weekend, Sage, Club Der Visionaere és Berghain Berlinben), Andreas végül megszilárdította személyét elektronikus zenei művészként.

2013-ban elkezdett játszani Róma legtöbb jelentős klubjában, olyan nemzetközi vendégek mellett, mint Ellen Allien, Marcel Fengler, Polar Inertia, Sammy Dee, Ancient Methods, Headless Horseman, Deepbass, Milena Kriegs, Derrick Carter, Pär Grindvik, Sunil Sharpe és sokan mások. Jelenleg az ERA rezidens dj-je, ami egy havonta jeletkező sorozat vendégül látva néhányat az underground klubszcéna legfontosabb művészei közül, és saját rádióműsorát is irányítja az elismert Fnoob Techno Rádión, Son Of Man Sessions címmel havonta bemutatva egy eltérő podcastot / festményt, ami eddig védjegyévé vált.

Son Of Man egy művész a tömegen kívülről, aki a kezdetektől az elkötelezett techno szerető közönség figyelmét vonzotta magához.

Music