front page slideshow

ss-cover seso01 seso02

Kenny Campbell

  • Az idők homályából jöttünk; észrevétlenül jártunk-keltünk századokon át, sok titokkal teli életet leéltünk, miközben azért harcoltunk, hogy ejöjjön a találkozás ideje, amikor azok, akik megmaradtak közülünk megvívják végső küzelmüket.Egyikőtök sem tudta, hogy közöttetek élünk...egészen mostanáig.

Várjunk csak, ez a Hegylakóból van, de elég jól hangzik..

  • Kenny Campbell egy techno dj Glasgow-ból, Skóciából. Industrial Wasteland néven saját rádióműsort vezet a Fnoob Techno Rádión és ugyanezen név alatt fut saját kiadója is. Szerencsésnek mondhatja magát, mert a világ számos pontján játszhatott, a legkiemelkedőbb talán a 2012-es Sri Lankán megrendezésre kerülő Hikkaduwa Fesztivál. Emellett rezidens dj-e a sötét és ipari technora fókuszáló Wax Factory partysorozatnak,ami kéthavonta kerül megrendezésre.

Poducerként a többek között a Speedsoundnál és a FootMusicnál jöttek ki zenéi, a legfrissebb megjelenései pedig General Surgery Records-hoz, illetve a saját kiadójához köthetők, továbbá novemberre a Dirty Slate Records-nál is tervben van egy kiadvány.Amire számíthatunk tőle:techno, tört ütemek, acid, jungle és hardcore. 

Music